Cégismertető

Cégünk 1998. április 1-én Eurovill 4 Bt. néven alakult. Első munkánk a debreceni Malompark teljes elektromos kivitelezése volt.

Ezután sokat dolgoztunk Budapesten a Középület Építő Elektromos Divíziójának , így vettünk részt többek közt a Krisztina Pláza és a Sándor Palota kivitelezésében is.

Emellett ekkor alakult ki hosszú távú munkakapcsolat a VA TECH ELIN EBG –vel mind az ausztriai mind a magyarországi leányvállalatával , és végeztünk el több projektet is az ő megbízásukból.

2001. szeptemberben átalakítottuk a már meglévő BT-t Kft-vé, neve: Eurovill Four Kft.

Profilunkat a villanyszerelés mellett és vele kapcsolatban bővítettük ki az emelőgépek felé. A hatékonyabb munkavégzés végett eleinte csak saját célra , mára már bérbeadás végett is növeltük a gépparkunkat.

Állandó létszámunk 8-10 fő körüli , de a nagyobb projektekhez a már bevált , állandó alvállalkozóinkat hívjuk segítségül.

A partereink és a piac elvárásai végett 2004.-ben bevezettük az ISO 9001:2001-es minősítést.

Az európai minőséget több munka keretében is volt lehetőségünk elsajátítanunk , mivel nemegyszer osztrák építésvezető vagy műszaki átvevő gondoskodott a szakmai elvárásokról és annak betartásáról.

Mindezek  hozzájárultak például ahhoz , hogy külföldön is dolgozhatunk , meghívásos alapon!

Szakmai hátterünk nem csak egy területre szűkül az elektromos kivitelezés bő tárházában ,

Úgy megbirkózunk a családi igényektől kezdve a gyárak elvárásaik , vagy a gépsorok erősáramú szerelésétől egészen az egyedi esetekig, melyekre a megbízónknak szüksége lehet.

Reméljük sikerült cégünkről kedvező képet adnunk , mellyel felkelthetjük érdeklődését!

Üdvözlettel:
Tiba József


Email

eurovillfour@eurovillfour.hu

Üzenet küldés


Telefon

(36-52) 530-427
(36) 70-315-77-37
(36) 70-943-25-84
Fax: (36-52) 408-070

Hívjon most


Eurovill Four Kft.

4225 Debrecen, Elek u. 183.

Térkép